Det är lättare än du tror att göra kaninformad tårta till påsk.

En bullig liten gullig kaninbak till kaffet i påsk passar perfekt. Grädda en sockerkaka/tårtbotten i en rund form eller metallskål som klarar värme. Smörj formen och lägg gärna i remsor av bakplåtspapper som ett kors som hänger utanför kanten för att lättare få upp kakan. Eller så kan man köpa vanliga tårtbottnar och skära till en klotformad del. I den här varianten är kakan solid, men varför inte dela den i tre nivåer och lägga fyllning mellan. Eller göra en tigerkaka som överraskning i. Nåja, gör tre (eller fyra om du vill ha muffins istället för marshmallows på hälen) muffins eller köp färdiga och placera och skär till enligt bilden.

how-to-make-bunny-butt-cake_01

Blanda till din favoritfrosting, eller köp färdig, och bred på generösa mängder. Fäst även muffinsarna med frosting. Ställ svalt för att stelna lite.

how-to-make-bunny-butt-cake_02

Droppa i några droppar karamellfärg med kokos och skaka i en påse tills du fått önskad kulör. Strössla rikligt över tårtan utom på trampdynorna.

how-to-make-bunny-butt-cake_03

Färga lite marsipan eller mandelmassa eller köp färdigfärgad och klipp till trampdynorna och tryck fast.

how-to-make-bunny-butt-cake_hero

Klipp till ett par öron av papper och kläm dit. Eller smält vit choklad och lite mjölkchoklad. Bred ut tjockt lager med vit choklad på ett bakplåtspapper och skär till två öron innan det stelnat helt. Häll på mjölkchokladen som en skugga i örat. Låt stelna svalt och tryck sedan dit öronen i tårtan före servering.

how-to-make-bunny-butt-cake_04

Originalrecept finns här

NUVARANDE En påsktårta i form av en ullig kaninbak
NÄSTA 11 goda saker till påsk